Dit jaar is al weer de vierde editie van rockfestival Under the Milky Way. Ook dit jaar vind het festival weer plaats op Badweg 6 in Huissen op Zaterdag 2 september.

Tickets a € 10 kunnen worden aangeschaft bij onze voorverkoop adressen:

 • Dagkassa festivalterrein
 • Braulio Angeren
 • Foto van Eimeren Huissen

Under The Milky Way maakt graag duurzame keuzes. Daarom adviseert en stimuleert UTMW de bezoekers om lekker op de fiets of met de trein en/of bus te komen!

Kom je met de fiets?

Zet je navigatie op Badweg 6 te Huissen en geniet van het uitzicht! Parkeer je fiets in de bewaakte fietsenstalling tegen een kleine vergoeding.

Kom je met de trein en/of bus?

Reis dan naar NS-station Arnhem of Nijmegen en neem vanaf daar de bus lijn 300 naar Huissen en stap uit bij halte Langekerkstraat. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.breng.nl/dienstregeling/lijn?id=A300.

Vervolgens wandel je heerlijk relaxt door het stadje Huissen. Je loopt richting rotonde en gaat de Langekerkstraat in en net voor de kerk ga je linksaf de Vicariestraat in. Bij café Big Fish sla je rechtsaf de Langestraat in en loop je tot de markt. Hier ga je linksaf de dijk op en steek je schuin over het Looveer op. Na een paar stevige stappen sla je linksaf de Badweg in en je bent gearriveerd.


Kom je met de auto?

Toch liever met de vierwieler? Zet dan koers naar de gratis parkeerplaats zeer dichtbij het festivalterrein. De Badweg is namelijk afgesloten! Je kunt je navigatie de opdracht geven om naar Stadsdam 2, 6851 AH Huissen te rijden. Let op: hier zijn ook parkeerplaatsen waar de parkeerschijf verplicht is. Parkeer hier niet! De parkeerplaats wordt niet bewaakt. Het is een openbare parkeerplaats. Het parkeren is derhalve op eigen risico, en Under the Milky Way aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig of de inhoud daarvan.

Word je gebracht?

Rijd je met iemand mee of word je gebracht, laat de chauffeur je dan afzetten op de parkeerplaats aan de Stadsdam 2, 6851 AH Huissen en loop het laatste stukje naar de Badweg. Op deze locaties kun je op je gemak en zonder gevaar of verkeershinder uitstappen! Vanaf de parkeerplaats ga je rechtsaf en na een paar stevige stappen sla je linksaf de Badweg in en je bent gearriveerd.

Kom je met een camper?

Dat kan! Op de Stadsdam 2, 6851 AH in Huissen zijn 3 camperplaatsen waar je vrij kan overnachten. Dit is zeer dichtbij het festivalterrein. Vanaf de parkeerplaats ga je rechtsaf en na een paar stevige stappen sla je linksaf de Badweg in en je bent gearriveerd.

De organisatie hanteert voor het festival de volgende huisregels:

 • Het festival gaat open om 12:30 uur. Bar & catering sluiten uiterlijk om 01:00. Het terrein sluit dan dus ook voor de bezoekers.
  Men heeft alleen toegang wanneer men in het bezit is van een geldig toegangsbewijs (polsbandje).

 

 • Alcoholhoudende dranken worden alleen verstrekt aan personen van 18 jaar en ouder. Legitimatie = verplicht.
  Indien zij toch in het bezit zijn van alcoholische drank worden zij van het festivalterrein verwijderd.
  Bezoekers boven de 18 jaar die bezoekers onder de 18 jaar voorzien van alcoholische dranken worden eveneens van het festivalterrein verwijderd. Een eventuele boete omtrent drankgebruik onder de 18 zal worden verhaald op de overtreder.

 

 • Eigen drank is niet toegestaan op het festivalterrein.

 

 • Consumptiebonnen zijn alleen geldig op het festivalterrein.

 

 • Op en rond het festivalterrein is de Nederlandse wetgeving voor het gebruik van, en de handel in drank en drugs van toepassing.
  Tevens is een samenscholingsverbod van kracht. Overtreders worden overgedragen aan de politie.

 

 • Glas en blik zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

 

 • Slag-, steek of vuurwapens en daarop lijkende voorwerpen zijn verboden. Open vuur, gasflessen en gas barbecues zijn ten strengste verboden.
  Overtreders worden overgedragen aan de politie.

 

 • De organisatie behoudt zich het recht voor personen de toegang te ontzeggen.

 

 • Bezoekers zijn verplicht medewerking te verlenen aan controle op leeftijd (legitimatie), glas en blik, wapens en drugs.

 

 • Het bestuur, de medewerkers, Under the Milky Way, beveiliging of de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, ongevallen, vermissing en/of diefstal. Het betreden van het festivalterrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.