Deel hier je ervaringen op Under The Milky Way, misschien heb je wel een gave band gezien of heb je nog tips voor de organisatie? Deel het hier, wees inhoudelijk en houdt het gezellig!
ย 
Voor praktische vragen kunt u de pagina Festivalinfo bekijken, staat de vraag er niet bij dan kunt u contact opnemen met info@underthemilkyway.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Voor meer informatie over het privacybeleid, ga naar de pagina festivalinfo en bekijk het Privacy statement.


Berichten worden vooraf goedgekeurd zodat er geen misbruik kan worden gemaakt van het gastenboek. Als je praktische vragen hebt over het festival zelf of de website dan kun je het beste kijken op de paginaย Festivalinfo of contact opnemen met de organisatie.

ย 
21 berichten.
Esther Esther heeft geschreven op 9 september 2019 om 16:42
Weer mooie aflevering van het festival, Hulde aan organisatie en al die vrijwilligers. Niet teveel gezegd. Heerlijk genoten en dansen op de muziek van Drunken Dolly, Three Little Clouds.. Ook Miller was erg leuk en Milo, ik kende hem nog niet, mooie fijne muziek. Top weer,
Henri Thijssen Henri Thijssen heeft geschreven op 8 september 2019 om 13:05
Het was wederom een top festival.
Esther Esther heeft geschreven op 24 juli 2019 om 15:06
De line up ziet er weer leuk uit. Milo, Three Little Clouds (gezien in Arnhem) aanstekelijke hiphop en funk (erg dansbaar vrolijk). De soul van Miller en the Tone Machine en Drunken Dolly lijkt ons ook top. We zijn er weer bij!
Esther Esther heeft geschreven op 5 september 2018 om 13:22
Complimenten aan de organisatie. Wat een mooie en gevarieerde line-up dit jaar. Niet enkel en alleen de (alternatieve) rock. Zo is het voor een groter publiek toegankelijk. Ik heb vooral genoten van Bootleg Bettty, Casa, Misty Giants (verrassend leuk) die Engelsman en Drive by Wire. Volgend ben ik er zeker weer!
Pluk Pluk heeft geschreven op 17 juni 2017 om 22:17
We hebben met ons bandje Rosco-P de " ontmaagding" van dit fijne festival mogen meemaken, en hadden het geluk s'avonds te spelen toen het weer beter was en het publiek in grotere getale aanwezig was. 2015 en 2016 waren eveneens meer dan geslaagd. 2017 heeft nu al een super-line-up...... dus zeker weer van de partij.... Festival underthemilkyway. ..... een vaste waarde in het festival-seizoen wat mij betreft.
Petra Petra heeft geschreven op 23 mei 2017 om 09:06
De site is mooi geworden. Ik hoop dat er ook wat andere bands dan alleen maar (alternatieve)rock optreden. Beetje dansbare muziek, soul-funk...nu is het alleen maar rock wat ik zie staan..
frits Reijmers frits Reijmers heeft geschreven op 14 september 2016 om 13:44
Hallo Mark, Dank voor de complimenten. Genoegen was geheel wederzijds. Hopelijk kun je nog vrijgezel vinden, want jullie zijn natuurlijk weer van harte welkom. Overigens ook zonder vrijgezel hoor ! Frits
Mark en de rest uit Mariaheide Mark en de rest uit Mariaheide heeft geschreven op 9 september 2016 om 16:49
Zaterdag 3 september met een 25 man als vrijgezellefeest naar Huissen vertrokken. Wat hebben wij een geweldige dag gehad, mede dankzij de geweldige organisatie, de leuke bands, prima locatie, bietje bier, veul en goei eten en ook nog eens prachtig weer. Bedankt voor het meedenken en meedoen met onze vrijgezelle-avond. Super! Onvergetelijk! We proberen voor volgend jaar nog een vrijgezel te vinden die wil gaan trouwen, dan komen we gewoon weer!
Jan rutjes Jan rutjes heeft geschreven op 16 juli 2016 om 21:31
Grand East komt. Geweldige live band. Vooral de zanger geweldig. Gezien op hoetchie koe festival in Varsseveld dit jaar. Ook een geweldig nieuw 2 daags festival. Jammer wij kunnen niet op 3 september doo vakantie. Veel succes, goed weer en beul schik.
Theo Theo heeft geschreven op 21 september 2015 om 18:46
Ben het met Ben eens. Was meer een feestje aan de gang dan dat er aandacht was voor de bands, vond ik als muziekliefhebber storend. Verder goed , jammer van regen en kou. Misschien wat meer variatie in bands.
ben helsen ben helsen heeft geschreven op 7 september 2015 om 09:13
leuk festival goeie variatie in bands. alleen een minpuntje het praathuis. de bands konden geen contact met het publiek krijgen. zet het verder van het podium af. of zet de podiums in een grote tent. ben je ook niet meer afhankelijk van het weer. gr. bluesyb
Casper Casper heeft geschreven op 12 juni 2015 om 14:16
Zitten weer leuke bands bij voor de 2e editie! Ik ben dr bij.
Maarten Maarten heeft geschreven op 2 september 2014 om 16:20
Super festivalletje! Volende keer 2 dagen!! Wij hebben enorm genoten, nogmaals dank aan de organisatie! Super geregeld!!
Henri Thijssen Henri Thijssen heeft geschreven op 31 augustus 2014 om 11:00
Het was zeer geslaagd, alleen avonds geweest. Op naar de 2e editie. Hopelijk dan iets eerder bekend.....
Raimond Raimond heeft geschreven op 29 augustus 2014 om 14:46
Ben net langs gereden, maarre dat ziet er al heel goed uit. Complimenten!
JVDL JVDL heeft geschreven op 16 augustus 2014 om 09:59
Mooie webside en goed initiatief dit "Mini Pinkpop " ,hopelijk word het een succes en krijgt het een vervolg !!! Grt. jos.
Frank Frank heeft geschreven op 15 augustus 2014 om 17:00
Geweldig initiatief! Hoop dat het een groot succes wordt en een vervolg krijgt. En kleinschalig blijft....
adm_utmw adm_utmw heeft geschreven op 14 augustus 2014 om 21:36
Wim, we vermoeden dat ze bang zijn voor hun eigen succes...
wim wim heeft geschreven op 14 augustus 2014 om 11:12
waarom komme die legendary heinos zelf niet keertje optreden, veel over gehoord maar nog nooit gezien ????
Peta Peta heeft geschreven op 13 augustus 2014 om 21:03
Kum Hemmy de Buul ok?