Eind zestig/begin zeventig van de vorige eeuw waren er diverse grote festivals. Wat te denken van het Montery Pop Festival, Isle of Wight ons eigen Nederlands popfestival in het Kralingse Bos in Rotterdam waar niet de minsten optraden. O.a. Santana, The Byrds en Pink Floyd. Hoogtepunt in die Flower Power periode was toch wel “Woodstock”. Een festival in de sfeer van Love, Peace and Happiness. Er waren niet of nauwelijks geweldsincidenten en dat op een aantal van ruim 400.000 bezoekers. Love, Peace and Happiness op zijn best zeggen we. Een prachtig thema toch. Het festival werd pas op een dinsdagochtend afgesloten, voor nog maar een handjevol bezoekers. Maar wel door Jimi Hendrix. Wij gaan ons festival ook afsluiten in de stijl van Woodstock. Neen, niet in de ochtend maar als laatste band hebben we local heroes! 

 

Vorig jaar als “Vet Zep” dit jaar als “Jimi’s Tribe”. En ze stonden allen al vaker op het podium tijdens het festival, in verschillende samenstellingen en bands. Dit jaar Wouter, Peter en Jos voor de derde keer en Stijn gaat voor de vierde keer. Enjoy !!!

UTMW afsluiter 2018

Eind zestig/begin zeventig van de vorige eeuw waren er diverse grote festivals. Wat te denken van het Montery Pop Festival, Isle of Wight ons eigen Nederlands popfestival in het Kralingse Bos in Rotterdam waar niet de minsten optraden. O.a. Santana, The Byrds en Pink Floyd. Hoogtepunt in die Flower Power periode was toch wel “Woodstock”. Een festival in de sfeer van Love, Peace and Happiness. Er waren niet of nauwelijks geweldsincidenten en dat op een aantal van ruim 400.000 bezoekers. Love, Peace and Happiness op zijn best zeggen we. Een prachtig thema toch. Het festival werd pas op een dinsdagochtend afgesloten, voor nog maar een handjevol bezoekers. Maar wel door Jimi Hendrix. Wij gaan ons festival ook afsluiten in de stijl van Woodstock. Neen, niet in de ochtend maar als laatste band hebben we local heroes! Met beelden van hun eerste repetitie……

Slået op af Festival "Under The Milky Way" Huissen zat. 1 sept. 2018 i Søndag den 22. juli 2018