Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

1 + 2 September

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hugo Peeters

Circustent, Zaterdag

In de circustent kan het feest lost barsten !
Hugo Peeters, Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Hij maakte furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en buitenland is hij volgend jaar al 15 jaar bezig als zanger. Hij heeft met 12 singles en 3 albums, inmiddels een goedgevulde platenkoffer. Zijn laatste dubbel cd, haalde zelfs een notering in de album top 100. Niet alleen als zanger, maar ook als tekstschrijver is hij zeer actief.
Tekstschrijver
Hij schreef liedjes voor o.a. Johan Vlemmix & Imca Marina. A3aan Drost, Colinda, Joost de Vries, Theo Mezz, Ruud Eikemans, e.v.a. Ook voor de uitreiking van de Gendtse vlag in 2008 schreef hij in Gendts Dialect het nummer, Hier ien ons mooie durpke Gendt. Dit was zelfs een seizoen lang te horen bij de spelersopkomst van het eerste elftal van De Bataven. Met Liedjes als; Geen Bloemen voor jou, Echte vrienden, De Jongen met de mondharmonica, e.v.a.
Regelmatig op de radio
Is hij regelmatig te horen op diverse radiozenders in Nederland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Niet alleen te horen, maar ook te zien is hij regelmatig op diverse clipzenders, waaronder TV-Oranje. Met een behoorlijke dosis humor en een gulle lach, zul je deze Sympathieke Gendtse zanger dan ook niet snel meer vergeten!