Jorny Evers

Circustent, Zaterdag

Jorny is de zoon van William Evers (aka Billy), the legend van het Zand. Jorny is volkszanger en gaat de circustent op de kop zetten !
Jorny Evers is geboren op 18 juli 1998 te Arnhem.
Zijn hele leven is hij al met muziek bezig. Op de bassischool werden alle talentenjachten en playback shows met een optreden van Jorny opgevuld.
Tijdens een carnavals avond in 2014 is het allemaal begonnen, de geboekte artiest kwam niet opdagen en na een paar biertjes pakte Jorny de microfoon. Iedereen reageerde enthousiast en zeiden tegen Jorny dat hij meer met zijn stem moest gaan doen.
In verloop van tijd kwamen er steeds meer boekingen binnen. Jorny ging van een carnavals avond naar optredens in kroegen, zalen, brasserieën, bruiloften etc.
Na jarenlang covers te hebben gezongen werd het tijd voor de volgende stap om eigen nummers uit te brengen.
In 2020 is Jorny een samenwerking aangegaan met Frans Bauer en Laurens van Wessel van Wesco Productions. “Ik ben daar super trots op” aldus Jorny.
Door Frans Bauer is Jorny in contact gekomen met Mieke Werger. Mieke is zangpedagoge en heeft nu ook Jorny onder haar vleugels genomen. Samen zorgen zij er tijdens de zanglessen voor dat Jorny zich steeds beter ontwikkeld.
Op 9 september 2020 kwam de eerste single “Het glas moet leeg” uit. Het vrolijke feestnummer werd overal goed opgepakt.
Op 30 juni 2021 verscheen de tweede single “Dit is de dag”. Een nummer met een verhaal en vrolijke klanken.
Op 5 mei 2022 verscheen de derde single “Als straks de kroeg weer open gaat”. Een echte kroegen knaller!
Op 18 januari 2023 verscheen de vierde single “Geef mij de Spaanse zon”. Een lied met Spaanse gitaren een leuke danseres en een echte meezinger!
Alle singles zijn voorzien van een leuke videoclip, deze kun je bewonderen op Youtube. Hiervoor is Jorny de samenwerking met Karl Kaspers van Kaska producties aangegaan.
De singles zijn uitgebracht bij het platenlabel RoodHitBlauw van Ronald Visch.
Jorny Evers komt dat zien ! Zaterdag 2 sept Circustent😍😍😍